Enkelt & tryggt hemma

Underlätta vardagen för dig och din närstående med ett trygghetspaket som larmar dig om något avviker från det normala.

 

Begränsat till 50 platser - först till kvarn

Acceptera kakor (cookies) för att se innehållet.
Underlätta vardagen för dig och din närstående med ett trygghetspaket som larmar dig om något avviker från det normala.

Testa trygghetspaketet till kampanjpris

Är du eller en närstående till dig i behov av extra stöd och trygghet i vardagen? När vi blir äldre eller när vår hälsa eller förmåga förändras vill vi fortsätta vara självständiga och trygga. Därför erbjuder vi nu, i samarbete med Alleato, ett trygghetspaket med olika typer av tjänster som underlättar vardagen för dig och dina närstående. Vi erbjuder de 50 första beställarna det här paketet till ett förmånligt kampanjpris. Du förbinder dig att delta på några intervjuer och svara på några frågor om paketet i syfte att utvärdera det.

Bli trygg med sensorer och larm

Få påminnelser om att ta medicin och känn dig trygg med lampor som tänds automatiskt i bostaden när du rör dig för att underlätta nattetid. Ställ in att larm skickas till en närstående om ingen har rört sig i bostaden under vald tidsintervall med passivitetslarm, och använd temperaturlarm som utlöses om innetemperaturen sjunker under önskad temperatur. Det är några av de funktioner som ingår i paketet.

Information om kampanjerbjudandet

I trygghetspaketet ingår flera olika funktioner som baseras på sensorer i hemmet. När sensorerna upptäcker att något avviker från det normala får du som närstående ett sms och kan agera utifrån situationen.

  • Passivitetslarm
  • Nattligt ljus
  • Temperaturlarm
  • Påminnelser
  • Borta- och hemmaläge
  • Rörelselarm
  • Information via mobil
  • Inbrottsvarning
  • Historik

Se fullständig information om de olika funktionerna på Alleatos hemsida.

Paketet kostar 99 kronor i månaden under det första året. Därefter har du möjlighet att förlänga ytterligare ett år till samma pris. Tjänsten kan sägas upp efter 6 månader med 3 månaders uppsägningstid.

Kampanjpriset gäller för 50 av våra kunder enligt först till kvarn-principen.

Under det första året förbinder sig kunden att delta på några intervjuer och svara på några frågor om paketet i syfte att utvärdera Trygg hemma. Intervjuerna genomförs av forskningsintstitutet RISE.

Du kan beställa paketet fram till 30 oktober. Du som tecknar kontraktet ska vara kund hos Utsikt Bredband.

Beställning och avtal skrivs direkt med Alleato. Det innebär att du vänder dig till dem med frågor och vid behov av support. Det är även de som hanterar alla personuppgifter som lämnas i samband med beställningen. Vid behov av support, frågor om funktioner, kontakta Alleatos kundservice på telefonnummer 070-280 96 00 eller via mail info@alleato.se

Samarbete för att ge förutsättningar för ökad självständighet och trygghet

Den här satsningen är ett resultat av samverkan mellan Linköpings kommun, Utsikt bredband, Kinda kommun, forskningsinstitutet RISE och Stångåstaden. Arbetet startades för att ge förutsättningar för ökad självständighet och trygghet samt att befolkningen i Sverige blir allt äldre och många seniorer vill bo kvar längre i sin egen bostad.

Arbetsnamnet har varit Enkelt och tryggt hemma och undersöker om smart teknik och digitala tjänster kan vara en del av lösningen. ​Syftet är att öka möjligheterna för äldre att bo kvar i sin egen bostad och leva ett självständigt och hälsosamt liv.

Fortsätt vara självständig och trygg hemma

Bo kvar hemma längre med sensorer som larmar om något avvikter från det normala.