Om webbplatsen

På utsikt.se hoppas vi att du hittar det du behöver snabbt och lätt. 

En viktig del med vår webbplats är att göra det enkelt för dig att hitta genom en kundanpassad struktur och bra sökfunktion. Vi vet att många besöker oss från mobilen och vi har därför en reponsiv webbplats, det vill säga den anpassar sig efter vilken enhet du använder – mobil, läsplatta och dator.

Vår webbplats fungerar i alla moderna webbläsare. Ser webbplatsen konstig ut så kan du behöva uppdatera din webbläsare.

Kakor (cookies)

Vi använder kakor på webbplatsen. Du kan läsa mer och ändra ditt val här. 

Inloggning/ Mina sidor

Som kund hos Tekniska verken kan du logga in och beställa fiberanslutning. Det gör du med ditt personnummer tillsammans med ditt valda lösenord.

Första gången du använder den nya inloggningen krävs ditt gamla lösenord, om du inte bytt det tidigare är det dina fyra sista siffror i personnumret. Har du glömt det lösenordet får du kontakta Kundservice på 0771-25 26 27. Därefter får du välja ett nytt lösenord och koppla det till en mailadress. På så vis blir din inloggning säkrare och du kan enkelt byta lösenord framöver.

Genom att logga in kommer du åt Mina Sidor utan någon extra inloggning. Med den nya inloggningsfunktionen kan du välja att fortsätta vara inloggad även om du stänger ner sidan. Och med den nya inloggningen kan du som kund enklare byta lösenord och koppla den till din e-postadress.

Den nya inloggningen är säkrare för kunden och är det första steget i att göra vår webbsida anpassad för olika kundgrupper. Genom en mer personifierad sida blir det lättare för kunden att hitta relevant information.