Kampanjerbjudande – fiberanslutning

Investera i en snabb och framtidssäker internetuppkoppling med vårt fibererbjudande. Du binder dig inte till någon specifik leverantör utan har friheten att välja bland ett brett urval av TV- och internetleverantörer. Information om hur du beställer finner du nedan. Här kan du läsa om vad som ingår i priset och göra din beställning. 

Grävning ingår i priset och vi gräver den närmaste vägen från avlämningspunkten i gatan fram till ditt hus. Vi undviker i största möjliga mån att påverka hårdgjorda ytor som asfalt och plattor. I priset ingår grov återställning av grävda ytor. Vår entreprenör kommer att kontakta dig för att gå igenom alla nödvändiga detaljer innan installationen.

Alternativ och priser

  • Alternativ utan internettjänst: Du betalar 22 500 kronor. Det tillkommer inga kostnader för service eller support – det enda du betalar för efter anslutningen är dina bredbandstjänster.
  • Alternativ med internettjänst: Du betalar 15 000 kronor. Detta pris förutsätter att du själv väljer och beställer internettjänst med hastighet 250/250 eller mer från önskad internetleverantör, och att du har en aktiv tjänst under 24 månader efter anslutningsdatum. Du kan byta leverantör när du vill under denna period.

Beställ fiber direkt med BankID

Sök på din adress och gör din beställning snabbt och enkelt med BankID.

Beställ fiber utan BankID

Vilket erbjudande är du intresserad av?

Personuppgifter och kontaktinformation

Installationsadress

Är installationsadressen för fibern samma adress som där du får post?

Godkännanden och villkor

Avtalsvillkor

Jag bekräftar härmed att jag förstått att ett bindande avtal med Utsikt Bredband upprättas när jag får en skriftlig bekräftelse på min beställning. Jag är medveten om min möjlighet att avboka tjänsten inom 14 dagar efter att avtalet är bekräftat, enligt distansavtalslagen 2005:59. Jag försäkrar också att jag har inhämtat nödvändiga samtycken från personer med rättigheter till fastigheten.
Allmänna avtalsvillkor för installation och nyttjande

Integritetsskydd

Jag godkänner Utsikts Bredbands riktlinjer för integritetsskydd och förstår att mina personuppgifter kommer att hanteras i enlighet med dessa.
Utsikt Bredbands riktlinjer för integritetsskydd