Intresseanmälan för fiber

Med bredband via fiber surfar du stabilt och snabbt. Vill du ansluta din villa eller fastighet till fibernätet? Skicka in en intresseanmälan.

Ordinarie pris för en fiberanslutning till villa är 27 500 kr inkl. moms under förutsättning att vi har förberett i gatan utanför tomten till din fastighet. Har vi inte anslutit fastigheter i området tidigare och förberett för flera anslutningar, tillkommer en kostnad som varierar från fall till fall. För företag och flerbostadshus gäller pris för fiberanslutning mot offert. För flerfamiljshus tillkommer en kostnad per lägenhet. Skicka in en intresseanmälan så återkommer vi så fort som möjligt med prisförslag.

En intresseanmälan är inte en bindande beställning utan bekräftar bara att du är intresserad av fiber och vill veta om du har möjlighet att ansluta din fastighet.

Jag är intresserad av att ansluta fastigheten till Utsikt Bredbands nät

Fält markerade med * är obligatoriska.
Kommun *
Typ av fastighet *
 
Adress för fiberanslutning

Nuvarande adress, om annan än adress för fiberanslutning
Samtycke till insamling av personuppgifter *

Bygger du en ny villa i Linköpings kommun?

Du som bygger ny villa i Linköpings kommun kan beställa fiber och flera av Tekniska verkens tjänster (el, vatten, hämtning av hushållsavfall) på ett och samma ställe. Gör din beställning på Tekniska verkens webbplats istället.

Hjälpte denna information dig? Nej