Öppen fiber till villa

Med bredband via fiber surfar du tryggt med en snabb och pålitlig uppkoppling.

 

82,57 % är redan anslutna till fibernät i Sverige.

En tjänst för dig i Linköping, Katrineholm,
 Mjölby, Fornåsa och Borensberg med omnejd

Vi hjälper dig ansluta din villa till fibernätet

Om du vill fiberansluta ett hus i ett område som vårt fibernät täcker, är du nu ett steg närmare att surfa tryggt och snabbt! Med fiber får du en pålitlig och driftsäker uppkoppling. Välj fritt bland fler än 20 tjänsteleverantörer (Telia, Bredband2, Bahnhof osv) och få ut mer av din digitala närvaro. Kontakta oss för att se om du kan få fiber till ditt hus.

Acceptera kakor (cookies) för att se innehållet.

Anton och Michaela styr nästan all teknik i hemmet med mobiltelefonen

Anton och Michaela bor i ett uppkopplat hem utanför Katrineholm. När de byggde hus så valde de en husleverantör som kunde erbjuda flera olika tekniska lösningar för att kunna leverera ett smart hem. Så nu kan Anton och Michaela styra nästan all teknik i hemmet med mobiltelefonen. Allt för att underlätta vardagen så mycket som möjligt.

Kolla filmen ovanför för att bli inspirerad kring hur du kan göra ditt hem smart!

Så mycket kostar fiber

Det kostar 22 500 kronor inklusive grävning att ansluta till fibernätet om du bor i ett villaområde där vi genomför ett projekt att ansluta flera villor vid samma tillfälle. Vi gör sådana projekt ungefär två gånger om året. Skicka in en intresseanmälan för att få mer information och offert på vilket pris vi kan erbjuda dig.

Själva tjänsterna internet, TV och bredbandstelefoni beställer du från någon av tjänsteleverantörerna som finns i vårt fibernät. Vi står för fibern tjänsten färdas genom - de står för tjänsten och leveransen av den.

Så går anslutningen till

Att fiberansluta en villa behöver faktiskt inte vara särskilt svårt. Vi gör den största delen av jobbet och du har vårt stöd hela vägen.

I de flesta nya bostadsområdena har du möjlighet att ansluta din nyproducerade villa till vårt fibernät.

Anmäl intresse för fiber

Kontakta oss om du är intresserad av att ansluta ditt hus till fibernätet. Vi återkommer med information och offert.