Fiber möjliggör framtidens digitala tjänster

Datorer. Smartphones. Surfplattor. Ja, kanske till och med din TV. Nästan all hemelektronik kräver idag någon form av internetanslutning. Och när hela familjen är uppkopplad samtidigt - någon spelar online, någon tittar på film i HD, någon annan laddar hem stora filer - då ökar naturligtvis kraven på bandbredd.

Lösningen? Bredband via fiber. Det är den enda riktigt framtidssäkra tekniken som ger dig den kapacitet du behöver för att kunna dra nytta av den snabba utvecklingen - både idag och imorgon.

Välkommen att göra din beställning på Mina Sidor som du kommer åt genom att logga in uppe till höger här på utsikt.se.

Världens möjligheter

En fiberanslutning från Utsikt Bredband är en investering i framtidens infrastruktur. Och det är en investering som med all säkerhet ökar värdet på din bostad (fråga gärna din mäklare). Samtidigt kan du räkna med en lägre månadskostnad för internet, TV och telefoni. Låter det bra? Det är det. Fiber är inte bara en investering i framtiden. Framför allt handlar det om vad du kan göra här och nu. Som att streama filmer, tv-serier och live-sändningar on-demand. Eller ringa billigare med IP-telefoni. Eller njuta av många fler TV-kanaler med kristallklar bild i HD. Utbudet är som du förstår stort och varierande, och det kommer nya tjänster och paketerbjudanden hela tiden. Vilka tjänster du vill dra nytta av väljer du själv förstås - det är en av de många fördelarna med att välja fiber från Utsikt Bredband. Kort sagt - med fiber får du världens möjligheter.

Fiber, 4G eller ADSL?

Svaret är enkelt.Men är då fiber det enda alternativet? Ja och nej. Du kan naturligtvis välja mobilt bredband. Eller ADSL, via telenätet. Men vill du ha en den höga kapacitet som behövs för att du ska kunna dra nytta av framtidens digitala tjänster då är det fiber som gäller.

Fiber

Fiber är den enda framtidssäkrade kanalen för bredband, med i princip obegränsade hastigheter för både upp- och nedladdning.

4G

Mobilt bredband är instabilt, och hastigheten begränsas av avståndet till mast. Dessutom blir bandbredden sällan den utlovade - ju fler som använder det, desto långsammare går det. Mobilt bredband är därför mest ett komplement till bredband via fiber.

ADSL

ADSL, i allmänhet lika med telenätet, har inte tillräcklig kapacitet för framtidens behov. Bandbredden påverkas av avståndet till närmaste ADSL-station. Dessutom åldras nätet och håller därför på att avvecklas.

Hjälpte denna information dig? Nej