Om oss

Vi gör din digitala vardag bättre

Vår värld blir allt mer digitaliserad och många av de tjänster och prylar vi använder dagligen kräver en snabb och säker uppkoppling. Vi vet inte exakt hur framtiden kommer att se ut, men vi vet att mycket är möjligt, bara du kan förlita dig på din uppkoppling. 

Vi vill att alla ska kunna ägna sig åt just det som gör vardagen till en bra dag, på jobbet och hemma och att alla har tillgång till ett bredband som klarar både dagens och framtidens digitala tjänster. Med bredband via fiber får du ett nät som är snabbt och säkert utan avbrott och begränsningar. Oavsett vilka tjänster du använder och hur många personer som är uppkopplade samtidigt, kan du lita på ditt bredband - varje dag, dygnet runt - som en självklar och naturlig del av din digitala vardag -  idag och imorgon. 

Utsikt Bredband bygger världens mest digitaliserade region och vårt fibernät når drygt 65 000 hushåll och företag i kommunerna Linköping, Mjölby, Katrineholm och Motala.  Vi gör dagens och morgondagens digitala tjänster, intelligenta hem och smarta städer möjliga genom snabb och säker uppkoppling. Hos oss erbjuder flera leverantörer tjänster för internet, TV och telefoni. Det ger stor valfrihet och förmånliga priser. Dessutom finns vi lokalt– det ger både hög tillgänglighet och bra support.

Vi håller dig uppkopplad! Oavsett om du bor och verkar i stan eller på landet.

Kortfakta

Namn och organisationsnummer

Utsikt Bredband AB, org nr 556808-1052

Vision

Vi bygger världens mest digitaliserade region.

Uppdrag

Skapa förutsättningar för tillväxt och ett hållbart samhälle, lokalt och regionalt, genom att tillhandahålla bredbandsinfrastruktur.

Ägare

Tekniska verken

Hjälpte denna information dig? Nej