Om oss

Snabbt. Säkert. Och stor valfrihet.

Vår värld blir allt mer digitaliserad och många tjänster och prylar vi använder dagligen kommer att kräva en snabb och säker uppkoppling i framtiden.

Vi vill att alla ska kunna ägna sig åt just det som gör vardagen till en bra dag, på jobbet och hemma och att alla har tillgång till ett bredband som klarar både dagens och framtidens digitala tjänster. Med bredband via fiber får du ett nät som är snabbt och säkert utan avbrott och begränsningar. Oavsett vilka tjänster du använder och hur många personer som är uppkopplade samtidigt, kan du lita på ditt bredband - varje dag, dygnet runt - som en självklar och naturlig del av din digitala vardag -  idag och imorgon. 

Vårt fibernät når drygt 55 000 hushåll och företag i Linköping, Mjölby, Katrineholm och Borensberg och löser behov av snabba kommunikationslösningar och hög kapacitet – nu och för framtiden. Hos oss erbjuder flera leverantörer tjänster för internet, TV och telefoni. Det ger stor valfrihet. Dessutom finns vi lokalt– det ger både hög tillgänglighet och bra support.

Vi på Utsikt Bredband är stolta över att vara en viktig del av våra kunders vardag. Varje dag. Dygnet runt.

Utsikt Bredband ägs av Tekniska verken och Mjölby-Svartådalen Energi.

Hjälpte denna information dig? Nej