Två män tittar på en dator i en verkstad, med motorhuven öppen på en bil i förgrunden

Installera fiber till ditt företag

Få snabb och pålitlig uppkoppling med bredband via fiber

Flera fördelar med fiber

Bredband via fiber ger dig och ditt företag snabbt och stabilt internet. Med fiber håller ni videomöten, delar filer och använder molntjänster utan problem. En fiberanslutning blir också en investering i företagets säkerhet. Med fiber blir säkerhetsnivån högre, jämfört med traditionella uppkopplingsmetoder.

Internetlösningar för era behov

Med fiber kan du skräddarsy lösningar som passar just ditt företags behov. Ni får inte bara en stabil uppkoppling, utan kan också välja bland många TV- och internetleverantörer för att hitta det alternativ som bäst passar er.

Vi hjälper dig från start till mål 

Vi stöttar dig hela vägen, från början till slut. Vi finns lokalt i Linköping, Mjölby och Katrineholm för att se till att nätet alltid fungerar som det ska. Vi hjälper till med fiber till både befintliga fastigheter och nybyggnation, och ser till att ni får en lösning som passar just er. 

 

Vad kostar en fiberanslutning?

Priset beror på flera olika faktorer. Bland annat kan det bero på avståndet till vår närmaste anslutningspunkt från din fastighet – eller om det redan finns fiber tillgängligt i gatan. I priset ingår grävning till din fastighet. När du kontaktar oss tittar vi närmare på dina förutsättningar för en anslutning och ger dig ett prisförslag. 

Installera fiber till din fastighet – steg för steg 

  1. Kontakta oss. Fyll i vårt kontaktformulär så hör vi av oss till dig.
  2. Du får ett prisförslag. Vi tittar på förutsättningarna för din fastighet och ger dig ett prisförslag. Priset kan variera beroende på vilka förutsättningar och möjligheter som finns för fiber i det område där fastigheten ligger.
  3. Vi ansluter din fastighet till fibernätet. Efter att du har accepterat prisförslaget, skickar vi ett avtal för dig att skriva på. Sedan påbörjar vi din anslutning. Normalt sett tar det mellan 12 till 16 veckor att ansluta en fastighet, men väder och andra faktorer kan påverka tiden. Vi håller dig uppdaterad under hela processen.
  4. Placering av överlämningspunkt. Tillsammans väljer vi platsen för överlämningspunkten där internet kommer in. Där installerar vi en bredbandsswitch. Om du vill ha switchen på en annan plats behövs ett fastighetsnät som sprider fibern vidare i fastigheten. Fastighetsnätet säkerställer en bra uppkoppling till varje enhet, vare sig det är lägenheter eller lokaler.
  5. Beställ dina tjänster. När installationen är klar kan du välja fritt bland ett stort utbud av TV- och internetleverantörer i vårt fibernät. Utforska vårt utbud och hitta de alternativ som bäst passar dina behov.

Skaffa snabbt och stabilt internet via fiber till ditt företag