Medarbetare på MSE har möte och diskuterar framför datorn

Smart fastighetsstyrning

Spara tid och pengar med digitala fastighetssystem

Gör din fastighet toppmodern och energieffektiv genom att koppla upp den med vår fiber. Med vår fiberanslutning kan du enkelt lägga till tjänster för fastighetsstyrning som hjälper dig att ta kontroll över allt från uppvärmning till säkerhet. På så sätt ökar du bekvämlighet och trygghet samtidigt som du sparar både tid och pengar. Vi tillhandahåller alltså inte själva fastighetstjänsterna, utan vi ser till att din fastighet är ansluten och redo för dem. 

Kund sitter på regnbågsfärgad bänk på stan i Linköping och använder sin mobil

Upptäck möjligheter med fastighetsstyrning 

Att koppla upp din fastighet med vår fiber ger en rad fördelar, både för lägenheter och företag. Med vår fiber kan du enkelt lägga till smarta tjänster som förbättrar allt från energieffektivitet till säkerhet.

Ett urval av möjligheter:

  • Ökad säkerhet – Med digitala lås- och passersystem och kameraövervakning minskar du risken för inbrott och skapar en tryggare miljö i både flerbostadshus och företagslokaler.

  • Energioptimering – Styr belysning, värme och ventilation på ett smart sätt för att bara använda energi när det verkligen behövs, vilket bidrar till en grönare drift och lägre kostnader.

  • Smidig fastighetsförvaltning – Oavsett om det är för företag eller flerbostadshus, underlättar digitala system för fastighetsstyrning hanteringen och gör vardagen enklare för alla.

  • Enklare vardag för boende och anställda – Digitala bokningssystem för gemensamma utrymmen som tvättstugor och parkeringsplatser ökar både bekvämlighet och tillgänglighet.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om hur vår fiber kan underlätta din fastighets digitalisering? Mejla oss på forfragan@utsikt.se eller gör en intresseanmälan för fiber.