Anslut din fastighet

Idag ställs höga krav på utbudet av bredbandstjänster. Vårt fibernät erbjuder en kraftfull och förstklassig väg för all kommunikation. Och stor valfrihet av tjänster via våra tjänsteleverantörer. Vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen för just dig.

Acceptera kakor (cookies) för att se innehållet.
Framtiden är digital, som fastighetsägare behöver du göra några kloka val. I filmen berättar vi om vägen mot en effektivare och billigare fastighetsförvaltning.

Ansluta din fastighet till fibernätet

1. Kontakta oss

Mejla oss på foretag@utsikt.se eller ring oss på 0771-50 40 50.

2. Vi tar fram en offert

Vi tittar på förutsättningarna för anslutning av fastigheten och du får en offert med en kostnad för anslutningen. Beroende på förutsättningarna i området så kan priset variera. 

3. Vi ansluter fastigheten till fibernätet

Du beställer fiberanslutningen genom att skriva på ett avtal. När vi har tagit emot underskrivet avtal beställer vi utförandet av anslutningen. Det tar i normala fall 3-6 månader från beställning till att fastigheten är ansluten. Väderförhållanden kan påverka installationstiden. Löpande information angående anslutningen får du via en säljare hos oss.

Vi drar in fiber i fastigheten och monterar ett ”skåp” som vi kallar överlämningspunkt. Exakt var överlämningspunkten hamnar i fastigheten bestäms tillsammans med dig som fastighetsägare vid kundbesöket, som utförs av vår entreprenör. Därefter tar ett fastighetsnät vid som fördelar fibern till varje lokal.

4. Byggnation av fastighetsnät

Finns det ett fastighetsnät för datakommunikation installerat i din fastighet? Om inte rekommenderar vi att ett fiberbaserat nät installeras. Det kan vi hjälpa dig med. Fördelarna med fiber är många och kostnaden vid nyinstallation är idag inte större än för ett kopparnät.

5. Beställ internet, TV och telefoni

När fiberutrustningen har monterats i lokalerna kan du beställa tjänster från någon av våra leverantörer. Se vårt utbud här.

Hjälpte denna information dig? Nej