Datorer och kablar uppraddade i en serverhall

Colocation – hyr plats i vår serverhall

Framtidssäkra din IT med våra colocation-tjänster – en lokal, pålitlig och effektiv lösning.

I en värld som kräver alltmer datakraft, står vi redo att hjälpa dig och din verksamhet med colocation-tjänster. Med fokus på hållbar energianvändning, robust säkerhet och skräddarsydda tjänster, är vi här för att stötta er tillväxt och driftsäkerhet.

Våra certifieringar 

Vi är stolta över att vara certifierade enligt de internationella standarderna ISO 14001, ISO 9001 och ISO 45001. Det här betyder att du får: 

  • Miljöansvar: Genom ISO 14001-certifieringen säkerställer vi att vår påverkan på miljön minimeras och att vi kontinuerligt arbetar för en hållbar framtid. 

  • Kvalitetsgaranti: Med ISO 9001 kan du räkna med högsta möjliga kvalitet i allt från kundservice till leverans av våra tjänster. 

  • Trygg arbetsplats: ISO 45001 garanterar att vi skapar och upprätthåller en arbetsmiljö som skyddar våra medarbetare – vilket också säkerställer en oavbruten och säker service för dig. 

Dessa certifieringar är vår försäkran till dig om att vi alltid strävar efter att leverera tjänster och produkter som du kan lita på – idag och i framtiden. 

Vill du ta ditt företags IT-infrastruktur till nästa nivå? 

Kontakta oss för en anpassad IT-lösning redan idag.