Öppen fiber till villa

Med bredband via fiber surfar du tryggt med en snabb och pålitlig uppkoppling.

 

82,57 % är redan anslutna till fibernät i Sverige.

En tjänst för dig i Linköping, Katrineholm,
 Mjölby, Fornåsa och Borensberg med omnejd

Vi hjälper dig ansluta din villa till fibernätet

Om du vill fiberansluta ett hus i ett område som vårt fibernät täcker, är du nu ett steg närmare att surfa tryggt och snabbt! Med fiber får du en pålitlig och driftsäker uppkoppling. Välj fritt bland fler än 20 tjänsteleverantörer (Telia, Bredband2, Bahnhof osv) och få ut mer av din digitala närvaro. Kontakta oss för att se om du kan få fiber till ditt hus.

Anton och Michaela styr nästan all teknik i hemmet med mobiltelefonen

Anton och Michaela bor i ett uppkopplat hem utanför Katrineholm. När de byggde hus så valde de en husleverantör som kunde erbjuda flera olika tekniska lösningar för att kunna leverera ett smart hem. Så nu kan Anton och Michaela styra nästan all teknik i hemmet med mobiltelefonen. Allt för att underlätta vardagen så mycket som möjligt.

Kolla filmen ovanför för att bli inspirerad kring hur du kan göra ditt hem smart!

Så mycket kostar fiber

Ordinarie pris för att ansluta fiber till en villa är, under förutsättning att vi har förberett i gatan utanför tomten till din fastighet:

  • Inklusive grävning på tomt 32 500 kr
  • Exklusive grävning på tomt 27 500 kr

Har vi inte anslutit fastigheter i området tidigare och förberett för flera anslutningar, tillkommer en kostnad som varierar från fall till fall. Vi återkommer med information efter din intresseanmälan.

Då och då har vi kampanjer när vi erbjuder fiberanslutning till ett billigare pris i vissa områden. Kampanjpriset är 22 500 kronor och då ingår grävning på tomten.

 

När du har beställt en fiberanslutning står vi för och gräver fram till din tomtgräns. Du ansvarar för att gräva ner röret för fiberkabeln från tomtgränsen till platsen där fibern ska installeras. Det kan du göra på tre olika sätt:

  1. Välj priset inklusive grävning (5 000 kr extra jämfört med exklusive grävning).
  2. Gräva själv enligt instruktioner.
  3. Anlita en annan entreprenör.

Själva tjänsterna internet, TV och bredbandstelefoni beställer du från någon av tjänsteleverantörerna som finns i vårt fibernät. Vi står för fibern tjänsten färdas genom - de står för tjänsten och leveransen av den.

Så går anslutningen till

Att fiberansluta en villa behöver faktiskt inte vara särskilt svårt. Vi gör den största delen av jobbet och du har vårt stöd hela vägen.

I de flesta nya bostadsområdena har du möjlighet att ansluta din nyproducerade villa till vårt fibernät.

Anmäl intresse för fiber

Kontakta oss om du är intresserad av att ansluta ditt hus till fibernätet. Vi återkommer med information och offert.