Bilbörsen

Bilbörsens kunder kräver snabb uppkoppling 

Bilbörsen i Linköping är ett lokalt företag som ägs av Max Hansson. Företaget har 30 anställda och är en fullserviceanläggning med nybilsförsäljning och serviceverkstad för de tre varumärkena KIA, Subaru och Isuzu. Tack vare fiberuppkoppling kan de ge kunderna den snabba service de förväntar sig. 

 I januari 2017 anslöt sig Bilbörsen till Utsikt Bredbands fibernät.

- Vi är jättenöjda, nu har vi fullt klös i kablarna. Det går hand i hand med vår verksamhet. Våra kunder ställer krav på snabb service, säger Max Hansson, vd och ägare på Bilbörsen.

 En bransch med extremt högt tempo

Bilbörsens vardag går i ett högt tempo. Med tre varumärken har företaget många system att arbeta mot. Det gäller affärssystem, serviceprogram med mera. 

-  Allt går i ett extremt högt tempo. Kunderna vill att det ska gå fort, både med service och rådgivning. Det måste funka i kundmottagningen och då går det inte att vänta på en dator som står och tuggar. Nu känner vi oss trygga med en snabb och säker uppkoppling, berättar Max Hansson.

Bilbörsen flyttar till Mörtlösa

Om cirka två år är de nya lokalerna i Mörtlösa färdiga. Trots den planerade flytten gick det inte att vänta med en bredbandsanslutning.

- Även om vi ska flytta så småningom var det inte aktuellt att vänta med bredbandsanslutningen, vi måste vara med i samma snabba digitala vardag som kunderna, säger Max Hansson.

Hjälpte denna information dig? Nej