Tidplan och nyheter

2019-08-29
I september kommer de första kunderna i centrala Borensberg att få fibern inkopplad hemma hos sig. Efter det sker inkoppling löpande under året, även i övriga områden runt Borensberg.

2019-04-30
Centrala Borensberg
Arbetet kommer att utföras av vår entreprenör BoreNet. BoreNet kommer nu under våren att kontakta alla i centrala Borensberg som beställt fiber, för att boka ett hembesök.

Vid hembesöket går ni igenom förutsättningarna för anslutningen. Om du önskar hjälp med grävning på tomten så beställer du det vid hembesöket.

2019-03-18
Även om det just nu inte syns på din gata, pågår arbeten med att förstärka stamnätet för att kapaciteten ska räcka till att ansluta alla som beställt fiber. Tyvärr innebär det att du få vänta lite längre än normalt på din fiberanslutning. Vi hoppas att du har överseende med detta. 

Vi kommer löpande att hålla dig informerad om hur arbetet går via e-post och här på utsikt.se. När det sedan blir dags för installation hemma hos dig kommer vår entreprenör i god tid kontakta dig för ett ”hemma hos besök”. Tillsammans går ni igenom detaljerna för installationen.

Du som beställt kommer att få fiber under året (2019), om inget oförutsett händer.

2018-12-11
Efter att ha erbjudit fiberanslutning i de södra delarna av Motala kommun står det nu klart att vi ska bygga ut fibernätet i området. Arbetet startar i vår. 

Ps. Än är det inte för sent att beställa fiber. Kanske har du grannar som inte beställt eller flera fastigheter som du vill ansluta till fibernätet.

2018-09-20
Just nu har vi personal på plats i områdena  i centrala Borensberg Fornåsa, Klockrike, Brunneby och i Lönsås–Korskrog. Har du frågor eller behöver hjälp att  beställa fiber, kontakta vår säljare Emma Rydberg genom att ringa på 079-0759180.

2018-09-03
Vi har skickat ut erbjudande om att beställa fiber i centrala Borensberg Fornåsa, Klockrike, Brunneby och i Lönsås–Korskrog.

2017 nov
Utsikt Bredband tog över BoreNets fibernät i Borensberg, Brunneby, Lönsås-Korskrog, Österstad, Fornåsa, Klockrike och söder om Motala. Det är en naturlig fortsättning på, ett sedan många år, väl fungerande samarbete där BoreNet varit en av flera tjänsteleverantörer som erbjuder tjänster i vårt öppna fibernät. 

Hjälpte denna information dig? Nej