Fiber till Borensberg, Österstad, Fornåsa, Klockrike och söder om Motala

I november 2017 tog Utsikt Bredband över BoreNets fibernät i Borensberg, Österstad, Fornåsa, Klockrike och söder om Motala. Övertagandet av BoreNets fibernät är en naturlig fortsättning på, ett sedan många år, väl fungerande samarbete där BoreNet varit en av flera tjänsteleverantörer som erbjuder tjänster i vårt öppna fibernät. 

I vårt öppna nät kan du välja fritt mellan flera leverantörer av bredbandstjänster. Det ger dig möjlighet att välja den lösning som passar bäst för just dig. BoreNet kommer självklart fortfarande vara en tjänsteleverantör i nätet.

Här kan du se vilka leverantörer som finns i vårt nät och beställa tjänst.

Välkommen på informationsmöte

Datum: 23 och 25 januari kl 18.30

Plats: Ångbageriet vid Borensbergs Gästgivaregård (Gästis) i Borensberg

Vi berättar om hur planerna för fortsatt utbyggnad ser ut, hur det praktiskt går till och om möjligheterna som du får i vårt nät. Och om smarta lösningar i ditt hem. Så oberoende av ditt intresse, försök ta dig tid att komma.

Just nu håller vi på att lägga över nätet till vår plattform. Du som redan är kund och har tjänster från BoreNet inte behöver göra något, allt kommer fortsätta fungera som tidigare. De redan beställda och påbörjade anslutningarna till fibernätet kommer att fullföljas av BoreNet. Och när nätet  är överlagt kommer alla kunder i nätet ha möjlighet att välja fritt bland alla våra tjänsteleverantörer, vilket vi återkommer med information om.

Hjälpte denna information dig? Nej